Workshops in Carrousel (met accreditatie)

 

Onderstaand ziet u ons aanbod van workshops. U kunt kiezen uit 3, 4 of 5 thema’s, vrijwel allemaal gegeven door artsen. Deze worden enkele malen herhaald op één avond/middag, zodat er in de vorm van een carrousel een divers avond- of middagvullend programma is. 

 

Het concept achter de workshops is dat de verschillende thema’s op het gebied van zelfmanagement zoals bijvoorbeeld mindfulness of biofeedback en de hartcoherentie, worden gegeven door gepassioneerde en ervaren artsen voor specialisten, arts-assistenten en verpleegkundigen. De thema’s sluiten voornamelijk aan bij de  CANMED competenties communicatie, samenwerken en professionaliteit. De carrousel is geaccrediteerd voor specialisten en verpleegkundigen. 

In een tijdsgewricht, waarin efficiency, kostenbeheersing en kwaliteitsdenken centraal zijn komen te staan, streeft het platform ernaar de essentiële motivatoren voor goede zorg – enthousiasme en compassie - weer voorop te zetten in het eigen handelen. Het platform is geïnitieerd door artsen en voor artsen! 

 

Workshops in Carrousel (met accreditatie)